Català Español Français Inici Mapa Web Contacte Privacitat de dades Avís legal

Intolerancia Alimentària
Cuidant la salut

Càrniques Valldan està sensibilitzada amb els col·lectius que pateixen intoleràncies alimentàries, com és el cas dels celíacs. El que pretenem és controlar, minimitzar i en el cas que sigui possible eliminar la presència d’aquestes substàncies, per exemple el gluten.

Estem adherits al Pacte per al celíac i el diabètic promogut per la Generalitat de Catalunya. L’adhesió a aquest pacte i el seguiment d’altres substàncies que es poden utilitzar, com per exemple làctics, comporta que tinguem un control estricte en l’etiquetatge i en la presència/absència (analítiques) d’aquestes substàncies en els nostres productes.

Cerca avançada de productes >>

Logo gluten Logo no gluten

Etiquetatge d’aliments per a celíacs i diabètics

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Associació Catalana de Celíacs i l’Associació de Diabètics de Catalunya, promou un pacte de col·laboració que té com a objectiu millorar la informació de l’etiquetatge dels productes alimentaris.

Com a conseqüència d’aquest pacte la Generalitat ha registrat un model d’etiqueta que indica si la composició nutricional dels productes alimentaris conté la informació bàsica que necessiten els diabètics i adverteix si l’aliment conté gluten, una proteïna que no toleren els celíacs.

Llista d’empreses que han signat el "Pacte per al celíac i el diabètic"

Càrniques Valldan CIF: A58410010 P.I. La Valldan, par.50-51 08600 Berga Tel. 93.822.00.60 Fax. 93.822.20.76 info@valldan.com