Català Español Français Inici Mapa Web Contacte Privacitat de dades Avís legal
Cria, despecejament i producte final

On som?

Queralt

Càrniques Valldan es troba situada al peu de la serralada de Queralt, al bell mig del Berguedà, una comarca de rica tradició agrícola i ramadera. La seva especial orografia i les seves immillorables condicions climàtiques fan d’aquest indret un lloc especialment adient per a l’elaboració dels millors embotits que ens pot oferir la nostra terra.

Per a nosaltres aquesta ubicació és de gran importància, ja que la major part de la carn que elaborem prové de porcs que han nascut, s’ han engreixat i han estat sacrificats al Berguedà. Fins i tot el pinso amb el que engreixem els porcs també es fa a la comarca utilitzant, sempre que es pot, per a la seva elaboració cereals conreats al Berguedà .

Tot això permet que les carns amb les que elaborem els nostres productes, provinguin de porcs que han fet tot els seu cicle vital en un radi de 30 km, amb les avantatges que això comporta, com pot ser la disminució de l’estrès que els animals pateixen durant el transport (propi de Càrniques Valldan), un major control sanitari i una traçabilitat real.

Aquesta traçabilitat real i propera és el nostre tret més diferencial, ja que a part d’estar ben documentada, parteix de llocs i de persones propers i coneguts, llocs que es poden visitar i persones amb les que es pot parlar, al cap i a la fi, informació de primera mà.

Càrniques Valldan CIF: A58410010 P.I. La Valldan, par.50-51 08600 Berga Tel. 93.822.00.60 Fax. 93.822.20.76 info@valldan.com