Català Español Français Inici Mapa Web Contacte Privacitat de dades Avís legal

Què fem?

Productes

Antigament, les masies berguedanes criaven els porcs al llarg de l’any i a l’hivern en feien la matança. Les carns, un cop elaborades, s’assecaven i garantien el subministrament d’aliments per a la resta de l’any. Més endavant, amb el creixement dels pobles, foren els cansaladers els que continuaren amb aquesta antiga tradició.

L’objectiu de Càrniques Valldan és adaptar aquesta tradició als nous temps, i fer arribar als grans nuclis de població els productes tradicionals de la cansaladeria de poble, difícilment imitables per la seva peculiar elaboració i per les condicions climàtiques tan especials de la nostra comarca.

Per aconseguir això, Càrniques Valldan disposa d’un cercle complet i totalment controlat en el procés de criança del porc. En col·laboració amb una altra empresa de la comarca d’àmbit ramader, controlem la fabricació del pinso, la genètica, la cria i l’engreix dels porcs, que més endavant utilitzarem per a l’elaboració dels nostres productes.

Els porcs arriben diàriament en canal a les nostres instal·lacions, on fem la selecció de les carns en unes estrictes condicions higièniques i ambientals, que ens permeten disposar d’unes carns immillorables per a l’elaboració dels nostres embotits.

El control que tenim en tot moment dels processos de fabricació, fa que puguem elaborar productes més sans i naturals, amb una qualitat i sabor que els diferencien clarament de la resta de productes del mercat.

Fem productes berguedans a partir de porcs criats al Berguedà.

Càrniques Valldan vol oferir qualitat, servei i innovació des de la visió d’una empresa familiar, de fàcil accessibilitat i maniobrabilitat per adaptar-se a la demanda dels seus clients i dels nous temps.

Càrniques Valldan CIF: A58410010 P.I. La Valldan, par.50-51 08600 Berga Tel. 93.822.00.60 Fax. 93.822.20.76 info@valldan.com