Català Español Français Inici Mapa Web Contacte Privacitat de dades Avís legal
Foto de família i despecejament

Qui som?

Els orígens de Càrniques Valldan es remunten a l’any 1988, quan les instal·lacions de la cansaladeria familiar dels fundadors, esdevingueren insuficients per satisfer la demanda dels seus clients, va ser llavors quan va néixer l’actual Càrniques Valldan. L’obrador es va traslladar al Polígon Industrial La Valldan, des de llavors fins ara s’han realitzat constants inversions en tecnologia i maquinària.

Actualment disposem d’unes modernes instal·lacions de més de 7000 m2, preparades per desfer carns de porc, xai i vedella i elaborar productes frescos, cuits i curats. També disposem d’una planta de recent creació per a l’elaboració de productes llescats, equipada amb maquinària d’última generació que ens permet llescar tot tipus d’embotit i envasar-los en diferents presentacions, ja sigui en envàs flexible, rígid o tipus skin.

Combinem la joventut de la nostra empresa amb l’experiència acumulada al llarg de més de 100 anys, per tres generacions de cansaladers.

Som una empresa jove amb un únic objectiu i una clara vocació: assolir la millor qualitat. Això només s’aconsegueix amb un equip humà i professional plenament integrat a l’empresa, en constant formació i amb ganes de treballar, per tal d’oferir el millor servei als nostres clients.

Càrniques Valldan CIF: A58410010 P.I. La Valldan, par.50-51 08600 Berga Tel. 93.822.00.60 Fax. 93.822.20.76 info@valldan.com