Català Español Français Inici Mapa Web Contacte Privacitat de dades Avís legal Contacte

Receptes

Un plat amb productes de qualitat és bàsic per a una correcta alimentació, però també cal tenir en compte tot un seguit de recomanacions de cara a la seva conservació i presentació. Consulteu, també les nostres receptes.

Conservació

  • Curats: Millor conservar-los en un lloc fresc, fosc i sec, si es posen a la nevera és recomanable treure’ls una estona abans de consumir. No és aconsellable tenir-los molt de temps a la nevera, ja que acaben perdent el seu “bouquet” i es tornen més salats.
  • Cuits: Mantenir-los refrigerats entre 3 i 5ºC. Si són envasats al buit, és aconsellable treure’ls del plàstic original un cop s’ha obert la bossa.
  • Frescos: Mantenir-los refrigerats entre 0 i 5ºC, és important mantenir la cadena de fred per tal de no reduir la vida útil del producte. Es poden congelar.
  • Llescats: Mantenir-los refrigerats entre 3 i 5ºC. Per tal de gaudir de la seva aroma i “bouquet” és aconsellable treure els productes de la nevera una estona abans de consumir. Un cop s’ha obert l’envàs, consumir el més aviat possible.

Presentació

A l’hora de preparar una taula d’embotits, és recomanable tallar-los poca estona abans de servir-los. Si els talls estan massa estona en contacte amb l’aire s’assequen i perden aroma i color.

En cas que s’hagin de tallar hores abans de la seva consumició és important tapar-los per tal que no els toqui l’aire i guardar-los en un lloc fresc i sec.

Sempre que es pugui s’ha d’evitar servir-los freds de la nevera.

Es aconsellable fer talls prims i evitar els gabinets amb serra.

Si es volen fer presentacions més vistoses recomanem fer talls al biaix (en diagonal), els productes adquireixen una imatge diferent.

Càrniques Valldan CIF: A58410010 P.I. La Valldan, par.50-51 08600 Berga Tel. 93.822.00.60 Fax. 93.822.20.76 info@valldan.com